Wij maken gebruik van cookies

De website van Csystems maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ramen en Deuren in PVC

PVC is een duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal met voortreffelijke isolatiewaarden. PVC ramen en deuren van C Systems bestaan allemaal uit kunststofprofielen die steeds met staal versterkt zijn en standaard voorzien met drie rubberen dichtingen en verborgen afwatering. Alle PVC ramen en deuren zijn verkrijgbaar in wit of crème in de massa of in meerdere kleuren en houtimitaties in UV –en krasbestendige structuurfolies aan zowel de buiten –als binnenzijde.

Maar C Systems heeft ook een enorm ruime keuze in isolatieniveaus met zijn 4, 5 en 6 kamerreeksen. Onze meest verkochte ramen en deuren zijn de moderne FINO (Uf=1.54 W/m²K) en de RETRO. Maar voor wie echt het uiterste van ramen en deuren in PVC eist op het vlak van isolatie hebben we onze Maaslandkaderreeks met een inbouwdiepte van 70 mm die verkrijgbaar is zonder en met een ISO PAKKET en driedubbele beglazing dat gaat tot een isolatie met een totale Uw-waarde van 0.88 W/m²K. Deze PVC ramen en deuren met uitzonderlijke sterke isolatiewaarden zijn ideaal voor lage energie –of BEN-woningen (bijna energie neutraal) maar ook voor grondige renovaties.

Ons totaal aanbod is zeer divers en bestaat uit verschillende stijlen van klassiek tot modern:

PRIMO (neutraal standaard profiel)

RETRO (klassieke gemouleerde vleugel)

FINO (strak en vlak profiel met kader en vleugel in één lijn)

(deze 3 reeksen zijn zowel verkrijgbaar met een standaard als een meer isolerende Maaslandkader)

Voor cottage –en pastorijstijl zijn er optioneel ook nog meerdere sierlijsten verkrijgbaar en kunnen we de ramen volgens uw smaak op maat fabriceren.

Deuren

C Systems heeft met zijn vleugelverdekkende deuren (PLANO) de ideale stijlvolle voordeur voor uw woning in zijn gamma. Deze unieke reeks van voordeuren beschikt ook over zeer sterke isolatiewaarden door zijn uitzonderlijke panelen met dikke PUR kern. Maar ook onze exclusieve panelenreeks Facet worden op maat gefabriceerd en zijn ideaal voor klassieke, cottage en pastorijstijlwoningen. Facetdeuren kenmerken zicht door hun reliëfvorm die quasi identiek is aan klassieke houten deuren waarbij wij volgens uw smaak een voordeur op maat kunnen fabriceren. Een voordeur is voor C Systems het visitekaartje van uw woning en daarom biedt ons uitgebreid gamma PVC deuren een enorme keuze van moderne tot klassieke deuren die het best wij uw woning passen.

 

Schuiframen

Onze PVC schuiframen zijn een dubbelsporig kadersysteem van 116 mm en bestaat uit meerdere kamers met in de middenkamer een gegalvaniseerd versterkingsprofiel en zijn voorzien van een viervoudige borsteldichting voor een uitstekende winddichtheid en een verbeterde geluidsdichting. Voor heel grote schuifraamgehelen in combinatie bij PVC ramen voorzien we aluminium schuiframen die we eveneens kunnen bekleden met structuurfolies.

Primo standaard

Primo met maaslandkader

Retro standaard

Retro met maaslandkader

Fino standaard

Fino met maaslandkader

Iso pakket