Wij maken gebruik van cookies

De website van Csystems maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ramen en Deuren in hout

C Systems zorgt bij haar houten ramen en deuren voor de perfecte mix van natuur en technologie. C Systems tilt houten schrijnwerk op tot een schitterend kwaliteitsproduct met een hoge afwerkingsgraad, duurzaamheid en een grote creatieve vrijheid. C Systems werkt enkel met hoogwaardige houtsoorten waaronder gelamelleerde Meranti en massieve Afrormosia met een minimale profieldiepte van 68 mm, een dubbele dichting en standaard voorzien van een drievoudige ecologische drenking op waterbasis zodat het hout een optimale bescherming geniet. U kan beide houtsoorten afgewerkt fabriek verkrijgen gedrenkt (standaard) of statisch afgelakt in een N-kleur, NCS-kleur of RAL-kleur (ook bi-color mogelijk) en in Afrormosia zijn onze ramen en deuren ook verkrijgbaar naturel of in verweringslook. Voor wie echt het uiterste van ramen en deuren in HOUT eist op het vlak van isolatie hebben we ook een passiefreeks die gaat tot een isolatie met een totale Uw-waarde van 0.74 W/m²K. Ons totaal aanbod is zeer divers en bestaat uit verschillende stijlen van standaard modern en klassiek tot maatwerk:

MODERN (standaard houten raam)

KLASSIEK (renaissance raam)

KOPIE ANTIEK (volledig maatwerk)

Bij elke standaardreeks is er bij C Systems ook nog een ruime keuze in meerdere afwerkprofielen gaande van verdelingen, drupneuzen, makelaars, voorzetdorpels en eindstukken om de ramen op maat van uw woning en volgens uw smaak zelf samen te stellen.

 

Deuren

C Systems heeft een enorm ruime keuze in moderne, klassieke en authentieke voordeurmodellen. Houten ramen en deuren vormen één decoratief geheel. Niettemin is de deur – in het bijzonder de voordeur – het element bij uitstek om uw creativiteit op los te laten.

 

Schuiframen

Onze houten schuiframen zijn steeds uitgevoerd met een robuust hefschuimraamsysteem met een inbouwdiepte van 173 mm die een uitstekende stabiliteit en duurzaamheid bieden. Zo garanderen de dubbelparig gelagerde wielen die over een roestvrij stalen rail lopen een vlotte en geruisloze bediening. De dubbele borsteldichting zorgt voor een uitstekende winddichtheid en een verbeterde geluidsdichting.

klassiek

Modern