Wij maken gebruik van cookies

De website van Csystems maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ramen en Deuren in aluminium

Aluminium is een licht maar tevens sterk en robuust materiaal en daarom uitermate geschikt voor slanke en grote raampartijen. Aluminium van C Systems is duurzaam, ongevoelig voor weersinvloeden en gefabriceerd volgens de normen NBN en ISO 10077-2.  In ons aluminiumgamma is er een enorme waaier aan kleurmogelijkheden in krasbestendige textuurlakken en de mogelijkheid van bicolor. Maar C Systems heeft ook een enorm ruime keuze in isolatieniveaus met profieldiepten van 70mm, 78mm, 80mm, 84 mm en 92mm in maar liefst 7 verschillende stijlen.

Onze meest verkochte aluminium ramen en deuren zijn de strakke en vlakke FINO (Uf=1.940 W/m²K) en de verborgen vleugel DRITTO (Uf=1.81 W/m²K). Maar ons totaal aanbod is zeer divers en bestaat uit verschillende stijlen:

RONDO (neutraal profiel met afgeronde buitenhoeken)

ELLIPS (vleugels met afgeschuind profielvlak)

RETRO (klassieke gemouleerde vleugel)

STRATO (klassieke afgeschuinde vleugel)

FERRO (moderne staallook)

FINO + FINO HT (strak en vlak profiel met kader en vleugel in één lijn)

DRITTO + DRITTO Large + DRITTO Passief (verborgen vleugel)

NIEUW!  Uitzonderlijke isolatiewaarde met de FINO HT, DRITTO Large en DRITTO passief

Voor wie echt het uiterste van een aluminiumraam eist op het vlak van isolatie hebben we de FINO HT (High Thermique) met een isolatie van Uw-waarde tot 0.81 W/m²K. Dit slanke en elegant aluminium raam met uitzonderlijke sterke isolatiewaarden is ideaal voor lage energie –of BEN-woningen (bijna energie neutraal) maar ook voor grondige renovaties.

Maar ook in onze profielen met verborgen vleugel bieden de DRITTO large (Uf=0.90 W/m²K) en de DRITTO passief (Uf=0.80W/m²K) uitzonderlijk hoge isolatiewaarden.
 

C Systems lanceert nieuw beter isolerend aluminium profiel P4000 NT

De eisen voor energieprestatie zijn voor nieuwbouw strenger geworden vanaf 1 januari 2016! Vanaf nu gelden er in Vlaanderen voor ramen en deuren in nieuwbouwwoningen enkel nog eisen voor de U-waarden en niet meer voor de R-waarden. De maximale toegelaten U-waarde voor ramen is vanaf nu max. U1.5 W/m² K. (beglazing Ug max.= 1.1).

Om deze waardes te behalen in aluminium ramen moeten de meeste firma’s steeds driedubbel glas toepassen in hun bestaande profielen. Om deze meerkosten voor de klant te voorkomen lanceren wij nu een nieuwe betere isolerende aluminium reeks P4000NT met een inbouwdiepte van 88,5 cm, waarbij wij zelfs bij toepassing van dubbel glas de vereiste Uw-waarden kunnen aanbieden!

 

Deuren

C Systems heeft met zijn vleugelverdekkende deuren (PLANO) de ideale strakke voordeur voor uw moderne woning in zijn gamma. Deze moderne reeks van voordeuren beschikt ook over zeer sterke isolatiewaarden door zijn uitzonderlijke panelen met dikke PUR kern. Maar ook glasdeuren met minimaal profielzicht (DRITTO) zijn verkrijgbaar net zoals pivoterende deuren.

 

Schuiframen

Naast het standaard duorail schuifraam met een inbouwdiepte van 133 mm hebben wij ook een monorail, galandage (waarbij schuivend deel in de muur verdwijnt), een slimline en een trirail in ons gamma.

Planodeur

Rondo

Ellips

Retro

Strato

Ferro

Fino

Fino HT

Dritto

Dritto large